Stand up Niko Kivelä

  • tehnyt
Mikrofoni lavalla

Niko Kivelä on monelle suomalaiselle tuttu stand up -koomikko. Hän aloitti stand upin jo vuonna 2001 ja on siitä lähtien naurattanut suomalaisilla ammattitaitoisella esiintymisellään ja hauskoilla lausahduksillaan. Niko on haluttu vieras erilaisiin illanviettoihin ja hänet on nähty lukuisilla eri lavoilla esiintymässä. Stand up Niko Kivelä on myös mahdollista tilata esiintymään omiin juhliin tai vaikka oman yrityksen illanviettoihin.

Stand up Niko Kivelä -esiintymiset

Koomikko Niko Kivelä on mahdollista saada naurattamaan vieraita omiin juhliin ja erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Hän onkin esiintynyt esimerkiksi syntymäpäiväjuhlilla, häissä ja monissa muissa illanvietoissa. Lisäksi hänet on mahdollista kutsua hauskuuttamaan firman saunailtaa tai vaikka pikkujoulujen pääesiintyjäksi. Stand up on esiintymisenä laji, jonka Niko taitaa ammattitaidolla, vaikka se ei kaikkein helpoin laji olekaan.

Niko on mahdollista tilata myös etäkeikalle. Tätä varten hän tarjoaa kaksi eri tuotetta, joista toinen on nimeltä 20 vuotta 20 minuuttia. Tämän aikana hän lupaa puristaa energisen etäpakkauksen kaikille katsojille, jotta he saavat hetken irtioton arjesta. Toinen tuotteista on luento kaupanteosta, ihmisten kohtaamisesta, nollauksesta ja menestymisestä. Se sisältää erilaisia tarinoita, jotka takuulla saavat vakavimmankin persoonan nauramaan.

Miksi koomikko Niko Kivelä on paras valinta?

Niko Kivelä on hauskuuttanut suomalaisia ammattitaidolla jo monien vuosien ajan. Vauhti ei kuitenkaan ole hiipunut missään välissä, vaan päin vastoin. Stand up Niko Kivelä on monelle se ensimmäinen vaihtoehto, ja Niko olikin Tomaatteja tomaatteja -komediafestivaalin yleisöäänestyksen selkeä voittaja. Lisäksi hänen esiintymisensä ovat vetäneet ihmisiä puoleensa, ja hän on onnistunut täyttämään esiintymissalit monen vuoden ajan täyteen saakka.

Stand up Niko Kivelä on myös kerännyt vankan katsojakunnan YouTuben puolella. Mieheltä löytyy jo yli kymmenen miljoonaa katsojaa YouTubesta, ja katselukertoja videoille on kertynyt miljoonia. Se on kehujen arvoinen suoritus, sillä kovin moni ei yllä niin suuriin lukuihin erittäin kilpaillulla alalla.

Mitä muut koomikot sanovat Nikosta?

Monet muut koomikot ja esiintyvät ovat jättäneet Nikon omille nettisivuille hauskoja kommentteja koomikosta. Hänen on sanottu olevan yksi parhaista koomikoista, jonka suussa niin päivittäiset arkiset asiat kuin vaikka tiskien pesu, roskien vienti, pelien pelaaminen tai ruletti muuttuvat hurjan hauskoiksi asioiksi. Janne Kataja on sanonut Nikolla olevan Suomen paras tilannetaju, ja hän kuvaa Nikoa viiltävän hauskaksi esiintyjäksi.

Anitta ”Iso-A” Ahonen on kuvannut Nikoa myös yhden miehen ilotulitusshow’na, jonne katsojat kaapataan väkisin mukaan. Miehen esitykset ovat erittäin mukaansa tempaavia, mutta hänen on nähty tekevän yhteistyötä myös muiden koomikoiden kanssa. Yksi esimerkki tällaisesta on Kaikki nauraa! -stand up esitys, joka toi Niko Kivelän, Sami Hedbergin ja Ismo Leikolan samalle lavalle esiintymään.

Mistä stand up Niko Kivelä sai alkunsa?

Niko Kivelä on esiintynyt jo lapsesta lähtien. 11-vuotiaana mies oli mukana Seinäjokelaisyhtye Dollarihymyssä. Vuonna 2001 hänestä tuli stand up -esiintyjä, ja vuonna 2008 hän aloitti työt ääninäyttelijänä. Kovin monet muut stand up -esiintyjät eivät ole ehtineet kerryttää sellaista taitoa ja kokemusta, jota Nikolla on esiintymisestä, ja siksi moni jää miehelle kakkoseksi.

Nikoa on kuultu myös radiokanavilla juontajana. Hän on esimerkiksi työskennellyt radiokanava Kiss FM:lle ja The Voicelle. Kiss FM:llä mies oli vuosina 2005-2006, ja The Voicella 2006-2008 välisenä aikana, ja pienen tauon jälkeen hän palasi The Voicelle 2011-2012 väliselle ajalle.

Niko on myös juontanut televisiossa. Hän nimittäin juonsi Emma-gaalan vuonna 2014. Jos siis etsit erittäin ammattitaitoista esiintyjää, joka taatusti saa vakavimmankin henkilön remahtamaan nauruun, on Stand up Niko Kivelä valintasi. Miltä kuulostaisi seuraavat synttäribileet Nikon etäesiintymisestä nauttien? Tai vaikka Nikon esiintymiseen paikan päälle meneminen hyvällä kaveriporukalla? Vaihtoehtoja on monia, sillä mies esiintyy hyvin tiuhaan tahtiin.