Siirry suoraan sisältöön

Parhaat stand up esiintyjät

  • tehnyt
Stand up esiintyjä

Stand up esiintyjät viihdyttävät ihmisiä useilla klubeilla aina viikonloppuisin. Suomesta löytyy useita ammattitaitoisia stand up koomikoita, joista osa on pärjännyt jopa ulkomailla asti. Esimerkiksi sellaiset nimet kuin Iikka Kivi ovat varmasti tuttuja nimiä kaikille niille, jotka ovat seuranneet suomalaista stand up skeneä. Myös twitterissä laadukkaista kommenteista tunnettu viihdyttäjä on onnistunut viihdyttämään suomalaisia jo pitkään, joten toivottavasti saamme nauttia hänen hauskoista jutuistaan myös tulevaisuudessa.

Suomalaiset stand up esiintyjät esittelyssä

Iikka Kiven iskemättömän huumorin ohella Suomesta löytyy myös useita muita todella laadukkaita koomikoita. Monelle tulee ensimmäisenä mieleen tietysti Sami Hedberg, jonka oivaltava ja kova ääninen lavaesiintyminen on vertaansa vailla. Hedberg on varmasti yksi tunnetuimpia suomalaisia koomikoita kotimaassamme, sillä hän on menestyneempi kuin Iikka Kivi ja monet muut lavojen sankarit.

Stand up Niko Kivelä kuuluu myös yhteen Suomen parhaista stand up esiintyjistä. Hänet tunnetaan myös radiotoimittajan urasta, jota hän teki useita vuosia ennen siirtymistä stand upin pariin. Hänet tunnetaan erityisesti energisestä lavaesiintymisestä, joka ei todellakaan jätä ketään kylmäksi. Jos haluat päästä seuraaman laadukasta huumoria, mene ihmeessä Kivelän keikoille.

Stand up on huumoria parhaimmillaan

Sami Hedbergin ja Iikka Kiven kaltaiset lavanhuumorin mestarit ovat nostaneet suomalaisen stand upin tason niin korkealle, että sinne on vaikea enää yltää. Suomessa paremmin menestyneitä stand up koomikkoja on vain Ismo Leikola, joka tekee nykyään uraa Yhdysvalloissa. Luultavasti paluu Suomeen on pitkissä kantimissa niin kauan kuin Hedberg ja Kivi jatkuvat kotimaan lavojen suvereenia hallintaa.