Marko Maunuksela Radio Suomeen

Marko Maunukselan kuluva vuosi on ollut vauhdikas. Kesällä Marko sai rinnalleen uuden orkesterin, julkaistiin uutta musiikkia, esiinnyttiin monissa rooleissa Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja pääroolissa Mäntyharjun kesäteatterissa. Syksy tuo jälleen uusia ulottuvuuksia.

Yle Radio Suomen keskipäivässä alkaa 12. syyskuuta 2016 uusi valtakunnallinen Paikka auringossa -musiikkiohjelma, jonka juontajana on Marko Maunuksela. Ohjelma lähetetään maanantaista perjantaihin klo 13.03 – 14.

Paikka auringossa on erittäin musiikkipainotteinen tunti, joka sisältää myös alueuutiset klo 13.30. Lähetykset ovat suoria ja ne juonnetaan Pasilasta sekä aluetoimituksista ympäri Suomen, sillä juontaja Maunuksela on jatkuvasti liikkeellä – Marko jatkaa normaalia huvipaikkakeikkailua ympäri maan.

– Marko Maunuksela tekee Paikka auringossa -ohjelmaa, joka on kahvikupposen äärellä kuunneltava viihdyttävä, rentouttava ja toimitettu musiikkiohjelma, jossa soivat musiikilliset helmet takavuosilta tähän päivään, kertoo Yle Radio Suomen kanavapäällikkö Saila Mattila.

Marraskuussa multitalentti Marko Maunuksela toimii Sinitaivas-konserttikiertueen isäntänä, käsikirjoittajana, juontajana ja solistina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn