Auraviihde Oy on osa Sony Music Entertainment Finlandin -konsernia

– Tammikuusta 2010 alkaen Auraviihteestä tuli osa Sony Music Entertainment Finland Oy:tä. Sony Musicin alaisuuteen kuuluvat myös pop- ja rock-puolen johtava ohjelmatoimisto Popgee, Ohjelmatoimisto Oktaavi Oy sekä artistien oheistuotteita myyvä Rokkikauppa.com.

Auraviihde Oy on nostettu SUOMEN VAHVIMMAT YRITYKSET 2010 -listalle (tammikuu 2010)

– Auraviihde Oy on saavuttanut korkean Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa (AAA) -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Samalla se viestii yrityksen taloudellisesta vakaudesta, ja nostaa yrityksen imagoa. Suomen Vahvimmat yritykset ovat mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. (Suomen Asiakastieto Oy)

Asiakkaat valitsivat vuoden 2007 parhaan ohjelmatoimiston: eniten ääniä sai Auraviihde

– Ohjelmatoimistojen liitto r.y. (OTL) toteutti kyselytutkimuksen, jossa kartoitettiin elävän viihteen markkinoita ja sekä toimistojen että asiakkaiden ostoaikeita ja mielikuvia toimistojen palvelusta. Tutkimuksen toteutti Digium Oy web-kyselynä toukokuussa ja siihen vastasi yli 60 asiakasta (tanssipaikkoja, ravintoloita, festareita, jne.). Kyselyn yhteydessä asiakkailla oli myös mahdollisuus äänestää mielestään parasta ohjelmatoimistoa. Eniten mainintoja sai turkulainen Auraviihde Oy. (Äänestystä ei ole sen jälkeen järjestetty.)
AURAVIIHDE KIITTÄÄ KAIKKIA ASIAKKAITAAN SAAMASTAAN HUOMIOSTA!

Auraviihde on vuosien varrella saanut seuraavia kunniamainintoja:

– Vuoden Merkittävä Raisiolainen, 1997 (Raision kaupunki)
– Suomen Yrittäjien Kultainen risti, 1997, Seppo Kulmala (Suomen Yrittäjät)
– Suomen Yrittäjien Timanttiristi, 2002, Seppo Kulmala (Suomen Yrittäjät)
– Vuoden Yrittäjä 2003, (Varsinais-Suomen Yrittäjät)
– Maakunnan menestyjä -kunniakirja, 2004 (Kauppalehti)
– Vuoden paras ohjelmatoimisto 2007, (Ohjelmatoimistojen liitto/asiakkaat)
– Suomen vahvimmat yritykset, 2010 (Suomen Asiakastiedot)AURAVIIHDE OY – luotettava ohjelmatoimisto

Kokemus ja luotettavuus

– Auraviihteen toiminnasta vastaa viidentoista ammattilaisen joukko, valmiina palvelemaan juuri sinua. Yli 30 vuoden aikana muodostunut kokemus ja kontaktit viihdealalta takaavat asiakkaillemme yksilöllisen palvelun, luotettavuuden sekä kyvyn ajatella tapahtumasi parasta. Auraviihde Oy on tehnyt perustamisesta lähtien kannattavaa liiketoimintaa. Yhtiöllä on vahva tase. Tämä takaa toiminnan jatkuvuuden ja mahdollistaa palveluiden, tapahtumien sekä niiden markkinoinnin jatkuvan kehittämisen. Auraviihde on SOA, Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit r.y:n jäsen.

Ammattitaito

– Auraviihde järjestää itsenäisesti yli viisisataa huvitilaisuutta vuosittain. Näiden tilaisuuksien lisäksi järjestämme kymmeniä konsertteja, suurtapahtumia sekä nuorisotapahtumia. Auraviihteen toimintaan kuuluu myös Suomen nykyaikaisimpien tanssiravintoloiden pyörittäminen. Auraviihteellä on kokonaisvaltainen tietämys tapahtumien järjestämisestä, aina mediasuunnitelmista itse mainonnan tekemiseen sekä artistien optimaaliseen valikoimiseen.
Asiakkainamme ovat monet menestyvät huvipaikat, ravintolat ja huvitapahtumien järjestäjät. Tavoitteenamme on asiakkaamme menestyminen.

Vahvat resurssit käytössänne

– Auraviihteen vahvuus on monipuolisuus. Mikäli tarvitsette juhlaanne juontajaa tai haluatte järjestää suuret festivaalit meiltä saatte kaiken tarvitsemanne palvelun vaikka ”avaimet käteen” toimitettuna. Kaikki suurenkin tapahtuman vaatimat toiminnot löytyvät Auraviihteen omasta organisaatiosta. Tämä mahdollistaa joustavuuden sekä nopean päätöksenteon kaikissa tapahtuman rakentamisen vaiheissa. Auraviihteellä on osaava henkilöstö, joka ymmärtää liiketoimintansa vastuut ja menestystekijät sekä yhteistyökumppaneiden roolin tärkeänä osana toimintaansa.

Ohjelmat / Artistit

– Edustamamme esiintyjät, niin solistit kuin orkesteritkin, ovat alansa parhaimmistoa – vetovoimaisia ja monipuolisia tähtiä, jotka ottavat huomioon erilaiset tilanteet ja yleisön toiveet. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä. Tukemme ja osaamisemme avulla on monista lahjakkuuksista syntynyt tähtiesiintyjiä.

Yrityspalvelut

Lue lisää yrityksille tarjoamistamme palveluista!