Biographia

Sari Tamminen on tuttu juontajakasvo monilta estradeilta – myös TV:stä ja radiosta.

Toimittaja-juontaja Sari työskenteli vuosina 1989-1994 freelancer-toimittajana Radio Auran Aalloilla ja myöhemmin myös Radio Iskelmän juontajana. Vuodesta 1992 alkaen hän on tehnyt yhteistyötä TV2:n kanssa – Sari on ollut Sataman Valot, Pojat kansan urhokkaan, Kesäillan Valssi, Kansanhuvit ja Huvin Vuoksi -ohjelmissa. Hän on saanut myös arvostetun Venla palkinnon v.1993, jolloin hän juonsi TV:ssä Kansan Huveja. Lisäksi Sari on juontanut monia suoria TV-lähetyksiä, mm. Iskelmägaalan ja Iskelmä-Finlandian. Kesä 2006 on Sarille 15. kesä TV:ssä. Hän on “ihkaoikea täysammattijuontaja =)”, ja tekee itse myös juontojensa käsikirjoitukset.

Kesäillan Valssissa Saria voi ilolla kutsua ohjelman monivuotiseksi emännäksi, sillä hän on ollut tapahtumien vetäjänä ja TV-juonnoissa mukana alusta alkaen, myös sen edeltäjässä Sataman valoissa.

Sari on näytellyt Turun Vartiovuoren Kesäteatterissa Robin Hoodissa lady Marianin roolin – näyttelijän työssäkin hän on kuin kotonaan! Ja onpahan Sari vieraillut mm. Finlandersin levyllä…

Sari on erittäin ammattitaitoinen juontajana. Hän on toivottu esiintyjä moniin tapahtumiin ja on tehnyt paljon juontokeikkoja mm. Suomen suurimmissa yrityksissä. Kesäillan Valssin lisäksi hän on toiminut juontajana mm. erilaisilla messuilla, tapahtumissa, konserteissa, yritystilaisuuksissa sekä useana vuonna myös Tangomarkkinoilla.

Lisätietoja ja julkaisut