Biographia

Ihanaa talven tunnelmaa hehkuva jouluinen konsertti!

Oi, juhla juhlien – Jenna Bågebergin ja Tommi Soidinmäen tunnelmallinen joulukonsertti

Joulun alla on jälleen aika hiljentyä ja rauhoittua kiireen keskellä. Jouluna kiire kaikkoaa ja levollisuus täyttää mielen Jenna Bågebergin ja Tommi Soidinmäen tunnelmallisessa joulukonsertissa. Konsertit sopivat niin kirkoihin, yritystilaisuuksiin ja pieniin konserttisaleihin. Säestyksestä vastaavat taidokkaat muusikot, sellisti ja pianisti, jotka tuovat intiimin tunnelman konsertteihin, mutta myös suurempi kokoonpano on mahdollinen.

– Tavoitteenamme on, että jokainen voisi tulla konserttiin rauhoittumaan ja hakemaan siihen kiireen keskelle pientä hiljentymistä, mikäli konsertti järjestetään kirkoissa, kertoo Tommi.

Konserttien ohjelmisto koostuu vanhoista, kaikille tutuista kappaleista, mutta myös uudemmista lauluista. Tästä esimerkkinä on mm. konsertin nimeä kantava Tommin ja Jennan duetto Oi, juhla juhlien, joka on julkaistu radiosinglenä ja muutamilla joulukokoelmilla.

– Olemme pyrkineet valitsemaan sekä kirkkoihin että itsellemme nimenomaan ne meille tärkeimmät Joulun kappaleet.

Konsertin solistit ovat molemmat tuttuja niin konserttiestradeilta kuin tanssilavoilta ja molemmat ovat tehneet myös paljon TV- ja radioesiintymisiä.

Vuoden 2007 Tangokuningatar Jenna Bågeberg on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kiertää Suomen esiintymislavoja jo todella paljon. Useita konserttikiertueita tehnyt Jenna on keväällä 2011 julkaistun NYT! -levynsä ja Roskaa ja tuskaa – musiikkivideonsa myötä noussut myös suomalaisen iskelmä-popin tähtikaartiin.

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 Tangokuningas ja vakiinnuttanut paikkansa iskelmätaivaan tähtiloistossa. Lukuisten radiosoittoon nousseiden hittien ja ahkeran työn myötä Tommi on tehnyt unelmastaan totta ja on nyt yksi kysytyimmistä mieslaulajista. Tommin uusin, nyt jo neljäs albumi on nimeltään Matkalla. Jouluksi 2011 Tommi julkaisi jouluEP:n.

Ohjelmapaketti pitää sisällään valmiin konsertin esiintyjineen ja äänentoistoineen.


Tapahtumanjärjestäjä:

Joulunajan ohjelmien myynti on käynnistynyt – on aika miettiä virkistystä yhteistyökumppaneille tai järjestää omia konsertteja, joiden avulla yhdistykset ja järjestöt voivat kerätä tuottoa. Konsertti sopii niin kirkkoihin kuin konserttisaleihin! Lataa esite (PDF).

Lisätietoja ja julkaisut