Biographia

Korkeatasoinen elävä musiikki kohottaa tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä kaikenlaisissa tilaisuuksissa, kuten yritysjuhlissa, häihin, merkkipäivillä, VIP-tilaisuuksissa, gaalailloissa tai intiimeissä pikkujoulujuhlissa – missä ikinä vieraille halutaan tarjota parasta.

Mikko Tuomisen ura pianistina ja muusikkona musiikkiviihteen eri saroilla on hyvin monipuolinen. Hän on toiminut pianistina sekä isoissa TV-produktioissa (mm. Tangomarkkinoilla Seinäjoen kaupunginorkesterin juhlakokoonpanossa ja Eurovision laulukilpailuissa) että muusikkona eri tanssi- ja viihdeorkestereissa. Moni tanssi- ja iskelmämusiikin ystävä muistaa hänet Mikko Mäkeläisen Myrskylyhty-yhtyeen pitkäaikaisena jäsenenä.

Tuomisen ensiluokkainen ohjelmisto sisältää mm. kevyttä klassista, ragtimea, tunnettuja evergreenejä sekä modernin viihdemusiikin helmiä. Hän luonnollisesti huomioi aina tilaisuuden luonteen ja sen vaatiman arvokkuuden – tai iloisuuden – sekä kappalevalinnoissaan että pukeutumisessaan.

Esimerkkeinä muista produktioista mainittakoot, että Mikko on vuodesta 2004 saakka tehnyt yhteistyötä tenori Tomi Metsäkedon kanssa konserttien sekä muiden esiintymisten merkeissä. Lisäksi vuosina 2004 – 2006 hän on toiminut Pohjoismaiden arvostetuimman ja ylellisimmän hotellin, Helsingissä sijaitsevan Hotelli Kämpin vakituisena viihdepianistina.

Viihdepianisti Mikko Tuominen on erinomainen valinta halutessasi tilaisuuteesi 100% luxusta. Tarvitessasi vielä monipuolisempaa musiikkia ja ”äänimaailmaa”, hän esiintyy mielellään myös muiden musiikin ammattilaisten, vaikkapa laulusolistin, viulistin tai saksofonistin kanssa – tai vielä laajemmalla kokoonpanolla. ”Kaikenlaista musiikkia tarjotaan niin tyylikkäästi ja viimeisen päälle hiotusti kuin vain osataan”-periaate on myös toteutunut, mikäli erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin on uskominen.

Lisätietoja ja julkaisut

Mikko Tuominen, viihdepianisti - Kuulumiset