Biographia

Party On! Hyvä bilebändi – parempi mieli!

Lonestar on energinen ja tyylikäs bilebändi Kuopiosta. Viisihenkinen bändi on luotu tanssittamaan ja viihdyttämään yleisöä ohjelmistolla, joka painottuu – vähän groovempaan ja vähän parempaan – monipuoliseen menomusiikkiin aina vanhoista klassikoista nykylistojen hitteihin: Elviksestä Robbie Williamsiin ja Dingosta Olavi Uusivirtaan. Bändillä on myös mahdollisuus laajentua 7 henkiseksi ottamalla mukaan kaksi puhaltajaa, jotka tuovat soundiin syvyyttä ja tietenkin ulkonäköä  – onhan trumpetti ja ennenkaikkea tenorifoni monien mielestä ”se seksikkäin soitin”.

Lonestar näyttää ja ennenkaikkea kuulostaa hyvältä! Musiikkimme on monipuolisesti niin tanssilattian bilehileille kuin rokkipoliiseillekin baarin takanurkassa. Lonestar ei jätä ketään kylmäksi. Hyvä meininki, hyvät biisit ja aito innostus musiikkiin lukeutuvat bändin vahvuuksiin. Ammattitaito ja tyylikkyys takaavat onnistuneet ja mieliinpainuvat bileet. Varma valinta juhliin kuin juhliin!

lonestar_pun

Ohjelmistoa:
Robbie Williams, Foo Fighters, Elvis, Led Zeppelin, Bon Jovi, Maroon 5, Michael Jackson, Simply Red, Audioslave, Bee Gees, Red Hot Chili Peppers, Dingo, Olavi Uusivirta, Sami Saari, Aki Sirkesalo…

Lisätietoja ja julkaisut

Bändin kokoonpano:
– Petteri Kallio – laulu ja tanssi
– Elina Kemppainen – koskettimet ja laulu
– Neponen – sähkö- ja akustinen kitara
– Arde Autio – basso ja kungfu -liikkeet
– Timo Jakola – rummut ja perkussiot

lonestar live