Biographia

Jukka Kuoppamäki on nimi, jonka kansa tuntee. Monilahjakkuus, joka on itse esittämiensä kappaleiden lisäksi kirjoittanut paljon kappaleita myös muille artisteille, mm. Katri Helenan esittämät “Ei kauniimpaa” ja “Anna mulle tähtitaivas” sekä Jari Sillanpään tulkitsema “Satulinna”.

Jukka Kuoppamäki esiintyy mielellään myös yksin kitaransa kanssa. Siihen käyttöön hänellä on pienempiin paikkoihin sopiva laulusetti.

Isommissa paikoissa mukaan tarvitaan säestäjä, äänentoisto ja valot. Näin syntyy Jukka Kuoppamäki trio, jossa häntä säestävät Jukka Ruusumaa, piano ja laulu sekä Laura Ruusumaa, viulu ja laulu. Triona he ovat totetuttaneet mm. yhteisiä joulukiertueita kirkoissa.

Mies ja kitara -ohjelmistoon kuuluvat pakolliset hitit vuosien varrelta, ja vaihteleva valikoima balladeja, kantria ja kantaaottavia tekstejä. Mukana ovat aina takuuvarmasti sellaiset klassikot kuin Pieni mies, Sininen ja valkoinen, Paljon sanomatta jää ja Kultaa tai kunniaa. Mutta lauluntekijän tarpeen esittää konserteissaan myös uudempaa materiaalia voi hyvin ymmärtää. Sillä, kuten tiedämme, Jukka on edelleen hyvin luomisvoimainen lauluntekijä, jolta syntyy joka kuukausi pari uutta laulua.

www.auraviihdefi-fi.paas-d.smehost.net/jk-mies-ja-kitara

Lisätietoja ja julkaisut

Tulevat keikat

Pvm Paikka Kaupunki