Biographia

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu musisoi ja hauskuuttaa lapsia ja lastenmielisiä – sekä suomeksi ja ruotsiksi.
Arne Alligator & Djungeltrumman roar och sjungar också på svenka.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista miestä, Tomas Nyberg ja Macke Granberg. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa, mandoliinia.

Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös Kongo-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu – hurjaa…mutta ei kuitenkaan liian hurjaa!

Viidakkorumpu esiintyy 3- tai 6-hengen kokoonpanossa paikasta ja tapahtuman luonteesta riippuen.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu soi nyt myös suomenkielisellä levyllä.Albumi Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu julkaisu 28.5.2008 Helsingissä Espan lavalla. Albumilla on melodisia kappaleita huumorilla, taidolla ja suurella sydämellä tehtynä: lasten ehdoilla, heidän kriittisyyteensä luottaen ja uskoen. Aikuisetkin pitävät musiikista, koska tuotannollinen taso on korkea. Viidakkorumpu tekee musiikillisen tutkimusmatkan, sillä musiikkityylit vaihtelevat laidasta laitaan. On poppia, reggaeta, viisuja, rokkia, countrya ja spagettiwesterniä.

Albumi kestää useamman kuuntelukerran. Levyllä vierailee myös toinen lasten suosikki: Kana. Pirteä artisti on mukana mm. Sademetsä-kappaleessa, jossa Aarne Alligaattori ja Kana tahtovat yhdessä pelastaa maailmaa. Albumi on vauhdikas, rytmikäs ja hauska, vaikka herkkiäkin hetkiä löytyy. Yhtye on säveltänyt kappaleensa itse ja Kana on auttanut tekstien kanssa.

alligaattori_live0408

Lisätietoja ja julkaisut

Levytykset:
Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu, CD (julk 28.5.2008)
Aarne Alligaattori, CDS 2008
Arne Alligator, CD ’03
Jorden runt, CD ’05

Levy-yhtiö
Universal Music

Jäsenet:
Marcus Granberg, Tomas Nyberg

Foto: Charlotte Estman-Wennstršm

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu - Kuulumiset